Δήλωση απορρήτου

Οι εκδόσεις Ιάμβλιχος σεβόμενες τα προσωπικά σας δεδομένα δεσμεύονται να τα προστατεύουν, από οποιαδήποτε εξωτερική παρέμβαση τρίτων και από σκοπούς αλλότριους από αυτούς του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου iamvlichos.gr. Ο διαδικτυακός μας τόπος ελέγχεται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας και συνεπώς τα ελληνικά δικαστήρια έχουν την αποκλειστική αρμοδιότητα σχετικά με οτιδήποτε προκύψει από τη χρήση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997), τη συναφή εθνική και κοινοτική νομοθεσία και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις της αρμόδιας Αρχής. Στον δικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούνται session cookies, δηλαδή προσωρινά cookies που παραμένουν μέχρι να κλείσει ο φυλλομετρητής σας (browser). Εξυπηρετούν τις πληροφορίες που σχετίζονται με τις συναλλαγές σας, για παράδειγμα τη συμπλήρωση κάποιας φόρμας με δεδομένα. Αν δεν επιθυμείτε τη χρήση τους, μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε από την εφαρμογή πλοήγησης στον υπολογιστή σας.

Όταν ζητάτε πληροφορίες μέσω αυτής της ιστοσελίδας, ίσως χρειαστεί να γνωρίζουμε κάποιες προσωπικές πληροφορίες για εσάς. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εγγράφεστε για τη δωρεάν λήψη νέων ή πληροφοριών είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το όνομά σας και άλλες προσωπικές πληροφορίες, όπως το πλήρες όνομα, τη φυσική σας διεύθυνση και έναν τηλεφωνικό αριθμό, ανάλογα με τον τύπο επικοινωνίας που επιθυμείτε. Εάν επιλέξετε να αγοράσετε προϊόντα των εκδόσεών μας, χρειάζεται για ευνόητους λόγους να γνωρίζουμε να γνωρίζουμε επιπρόσθετες πληροφορίες. Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ιάμβλιχος σε ό,τι αφορά στο σύστημα αποστολής -συνήθως τα Ελληνικά Ταχυδρομεία- διατηρεί το δικαίωμα να εξουσιοδοτήσει τρίτη εταιρία για την αποστολή των προϊόντων που ζητήσατε, χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα στοιχεία αυστηρά σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου και μόνο για τον σκοπό που τα παραχωρήσατε.

Το διαδικτυακό μας βιβλιοπωλείο πιθανώς προσφέρει υπερσύνδεσμους (hyperlink) με άλλους δικτυακούς τόπους, ώστε να σας διευκολύνει στη συλλογή περισσότερων πληροφοριών γύρω από τις αναζητήσεις σας, τους οποίους ωστόσο οι εκδόσεις Ιάμβλιχος δεν ελέγχουν και δεν είναι υπεύθυνες για την αλλαγή της πολιτικής απορρήτου, που πιθανώς διαφέρει από αυτή του ηλεκτρονικού μας βιβλιοπωλείου. Θα σας προτείναμε συνεπώς να διαβάζετε την πολιτική απορρήτου οποιασδήποτε σελίδας στο διαδίκτυο, πριν παραχωρήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Σας ευχαριστούμε που είχατε την υπομονή να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πλοήγησή σας στο διαδικτυακό μας βιβλιοπωλείο