Αυτός και Εγώ: Οι Ρίζες της Ψυχικής Ενέργειας

28.00€
  • Χωρίς ΦΠΑ:26.42€
  • Συγγραφέας: Harding, M. Esther
  • Κωδικός Προϊόντος: 978-960-268-187-9
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Σελίδες: 639 Έτος Έκδοσης: 2007 Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί Έκπτωση: 20% επί της αναγραφόμ..

Σελίδες: 639

Έτος Έκδοσης: 2007

Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί

Έκπτωση: 20% επί της αναγραφόμενης τιμής

Πρόκειται για μια μελέτη επί των βασικών ενστίκτων της ανθρώπινης φύσης και πώς αυτά επηρεάζουν τις ασυνείδητες συμπεριφορές, αλλά και πώς ο σύγχρονος πολιτισμός διαμορφώνεται με βάση αυτά τα ένστικτα.

Μπορέι οι λέξεις "ασεινείδητο" και "ένστικτο" να είναι αναπόσπαστες από το καθημερινό μας λεξιλόγιο, αλλά κατά πόσο κατανοούμε το ρόλο που διαδραματίζουν στη ζωή μας ως άτομα και ως κοινωνία;

Κάτω από το φως της Αναλυτικής Ψυχολογίας διαπιστώνουμε ότι δεχόμαστε τις επιρροές τους σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό και βιώνουμε τις συγκρούσεις τους τόσο σε ατομικό όσο και σε πανανθρώπινο επίπεδο.

 Η σεξουαλικότητα, η μητρότητα, η αδράνεια, η ανάγκη, η απληστία, η φιλία και η θέληση για κυριαρχία είναι μόνο κάποιες από τις όψεις με τις οποίες κάνουν την εμφάνισή τους οι ισχυρές δυνάμεις που κρύβει η ανθρώπινη ψυχή.

Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε τις εσωτερικές συγκρούσεις, παρά μόνο να τις αντιμετωπίσουμε και να τις ελέγξουμε, να ισορροπήσουμε και να μετουσιώσουμε τις βαθύτερες δυνάμεις που αθέατα μας επηρεάζουν.